Thera-Vital Socks

The best Socks for Health

Diabetici

 

 Waarom zijn Thera-Vital Socks zo goed voor diabetici en reumapatiënten?

Het antwoord is eenvoudig; een diabeet heeft vaak als extra probleem dat de bloedvaatjes en zenuwen in het lichaam, met name de voeten, beschadigd zijn/raken door jarenlang hoge bloedsuikers. Doordat de voeten vele uren per dag een lichaam dragen en verplaatsen, zijn deze heel kwetsbaar. De Thera-Vital Socks hebben op deze kwetsbare en vaak tere delen van de voet, extra ondersteunende en beschermende badstof delen in de neus, zool en hiel van de sok! Ook is de neus ambachtelijk afgewerkt, waardoor er geen voelbare naad aanwezig is die de tenen evt. zouden kunnen beschadigen. Ook hebben deze sokken een mooie, extra brede en in piquetsteek gebreid boord, waardoor er geen (af) knelling mogelijk is. Ook hebben diabetici vaak last van koude voeten, door de verstoorde bloedsomloop, om de voeten weer een aangename temperatuur te geven, bevelen wij hen deze sokken van harte aan!

Thera-Vital socks  bevatten GEEN zilvergaren, dat  breekt namelijk na verloop van tijd en kan schade aan de voeten veroorzaken. Ook is er GEEN gebruik gemaakt van wol, aangezien dit voor vervelende jeuk kan zorgen.

Onze sokken bestaan uit;  75% Katoen – 22% Polyamide-3% Elastan . Zijn op max. 60 graden wasbaar, en luchtig drogen, dus niet in de droger.

 Neemt u voor meer informatie of uw bestelling contact met het verkooppunt bij u in de buurt of als deze er nog niet is met:


 

 


 

Thera – Vital Socks is een onderdeel van Vadebro BV - Hilversum - Holland.